n Wie zijn wij?

nEurogym is sedert 1989 een tof en gezellig Fitnesscentrum. Sindsdien hebben wij ons sportcomplex steeds kunnen professionaliseren, om aan de behoefte van iedere sporter, of niet-sporter te kunnen voldoen. Onze fitnessruimte en cafetaria zijn onlangs volledig vernieuwd.

Momenteel beschikken wij over 460 m2 Fitnessruimte, ingedeeld in 2 ruime zalen, uitgerust met professionele Fitness- en Cardiotoestellen. Eurogym beschikt over een Polyvalente zaal, voorzien van een parketvloer, hierdoor is de kans op eventuele blessures zéér miniem.

Onze gezellige cafetaria, biedt iedereen de mogelijkheid een toffe babbel te slaan. Op onze ruime parking kunt U beschikken over een veilige parkeerruimte. De unieke sfeer is namelijk bij Eurogym onze troef, en dit willen wij in de toekomst blijven handhaven.

Bij Eurogym is een klant een echte klant.


d

n Hoog tijd om bij Eurogym langs te komen.

boyTevens durven wij stellen dat er nog steeds die drempelvrees heerst om aan Fitness te doen.

Wij durven U echter te zeggen dat er van de volgende redenen er één is die je over de drempel zal halen om het niet op z'n minst één keer uit te proberen !

  • Ik heb geen tijd! Het kost inderdaad tijd om naar een Fitnesscentrum te gaan, juist! Als je dat niet hebt, dan kijk je ook nooit naar de televisie?
  • Ik zie geen resultaten. Misschien in 't begin nog niet. Als je goed bezig bent, dan voel je ze wel. De lichamelijke resultaten komen vanzelf mits wat geduld.
  • Ik heb last van …: bij echte blessures moet je naar je dokter, een gericht work-out programma verlost je juist van deze kwaaltjes.
  • Ik heb geen doorzettingsvermogen! Maak voor jezelf uit wat je zou willen doen en onthoud dat; naarmate je geduld en resultaat combineert, zul je ongetwijfeld blijven sporten.
  • Ik ben te moe! Er zijn dagen dat je je goed voelt, en andere dagen minder, pas steeds je programma aan de vorm van de dag.
  • Ik schaam me voor m'n lichaam. Als je naar Eurogym kom, bedenk dan het volgende: je moet jezelf helemaal geen zorgen maken over hoe je eruit ziet, De meeste mensen kijken vooral naar zichzelf in de spiegel en zijn echt niet geïnteresseerd in iemand anders zijn figuur. Hoeveel andere mensen zitten nu superstrak in hun vel?
  • Het heeft geen zin, ik ben te oud, te dik, ik ben te …: Pardon? "Een gezonde geest in een gezond lichaam". Dat soort uitspraken getuigen niet van een gezonde geest: tijd om aan het lichaam te werken ! Het helpt altijd, voor iedereen!

Ziezo, mijnheer of mevrouw, is er een van de opgenoemde redenen daadwerkelijk de oorzaak om niet te komen sporten, dan is het juist hoog tijd om bij Eurogym langs te komen, u zult het zich niet beklagen.


d

n Sportvoeding

cafetaria

Tussen of na een zware workout, is het steeds belangrijk uw vochtgehalte op peil te houden. Dit kan in onze gezellige cafetaria. Verder kan je hier altijd een sleutel van één van onze kasten krijgen, om je waardevolle spullen tijdens je training veilig op te bergen.

Te verkrijgen:

Frisdrank, sportdrank, proteine-shakes, voedingssupplementen, koffie, thee, bier, ... en vooral gezelligheid!!!

Verder kan je hier alle info krijgen over de Eurogym-evenementen

d

n Solarium

solarium

Een goed getraind lichaam verdient een mooi tintje. Je kan steeds telefonisch afspraak maken op het nummer 089/35 09 84 en maak gebruik van onze zonnebank met gelaatsbruiner.